TIETOJA MINUSTA

Olen 32-vuotias kolmen lapsen äiti ja asumme Kauhajoella omassa talossamme metsän keskellä. Asumme Päntäneen ja Kauhajoen keskustan välissä, päntäneentien varrella. Päntäneen koululta meille on reilu 6,5km ja Kauhajoen keskustaan noin 4,5km.

Nautin olla lasten kanssa ja seurata heidän puuhiaan. Luonteestani sen verran, että olen hyvin huolehtivainen ja tunnollinen, reipas ja iloinen. Noudatan työssäni Kauhajoen kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa (vasu). Kerron myöhemmin tarkemmin toiminta-ajatuksestani, mutta arvostan toiminnassani lapsentahtisuutta sekä jokaisen lapsen yksilöllisten tarpeiden huomioimista. Lapset hoidossa ollessaan otan ikäänkuin osaksi perhettä, minusta lapselle on tärkeää saada kuulua joukkoon ja tuntea rakkautta ja turvallisuutta, vaikkei omat vanhemmat olisi paikalla.

Yksityisenä perhepäivähoitajana pystyn joustamaan hoitoajoissa perheen hoitotarpeiden mukaan. Myös yksittäiset lapsenhoitokerrat onnistuu.

Kotimme on tilava ja siellä on runsaasti tilaa lasten touhuille ja leikeille, mm. autoleikeille, majan rakentamiseen, askarteluun ja maalaamiseen. Pihapiirissämme on lasten erilaisia leikkivälineitä sekä tietenkin keinut, liukumäki, hiekkalaatikko ja rakenteilla oleva leikkimökki/puumaja. Pihallamme on myös terassi ja piha jatkuu omaan metsään. Metsän antimia käytän niin ruuanlaitossa kuin askarteluissa ja metsästähän löytyy paljon ihmeteltävää ja tutkittavaa :)

Olen suorittanut perhepäivähoidon ammattitutkinnon ja minulta löytyy myös hygieniapassi sekä ensiapukortti (suoritettu 11/2016, päivitys syksyllä 2019). Syksyllä 2017 olen suorittanut myös metsämörri ohjaaja-koulutuksen sekä liikuntaleikkikoulu ohjaaja-koulutuksen. Kevään 2018 aikana olen osallistunut erilaisiin liikuntapainotteisiin koulutuksiin ja syksyllä 2018 olen suorittanut Metsämörri toimintaan liittyvät Metsämyttyset- ja Metsänuppuset-ohjaajakoulutukset.

Omat lapseni ovat n.11-ja 9-vuotiaat tytöt ja 5,5-vuotias poika.

YKSITYISEEN PÄIVÄHOITOON EI OLE HAKUAIKAA JOTEN JOS SINULLA ON PIKAINENKIN HOIDONTARVE, OTA YHTEYTTÄ SUORAAN MINUUN :)

Iloisin terveisin

Sandra Metsä-Heikkilä

sandra.e@luukku.com

050 411 3920

Minulla on myös facebookissa omat pph-sivuni nimellä Yksityinen perhepäivähoitaja Sandra Metsä-Heikkilä. Päivitän tuonne joka viikko touhujamme, käy seuraamassa ja tykkäämässä=)